Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Inner Whisper.com

Arendal

Inner Whisper

Trenger du litt hjelp på veien mot oppvåkning?

Vi er midt i en overgang, en vei til opplysning, på veien mot å våkne som de spirituelle energiene vi er. Lenge, lenge har vi mennesker levd i illusjonene, i en verden der den sterkeste råder, der krig har vært en løsning på konflikter i tusener av år. Konflikter krever energi og er en evig dans frem og tilbake, uten vinner eller taper.

I vår kultur forteller illusjonene at vi er ubetydelige mennesker, som er prisgitt en Gud, en hersker, den største autoriteten. Noen av oss benekter det, men det er bare den andre siden. Om noe ikke finnes, hvorfor trenger man å benekte... Og på verdenbasis: ca 85 % av verdens befolkning tror på en åndelighet.Vi lever også på planeten for frie valg. Og vi skaper vår verden, tiltrekker oss det vi fokuserer på, er omgitt av engler,guider og hjelpere. Hvorfor er da verden som den er, hvorfor må noen lide så mye om det virkelig er sånn? Selv om de gjør "alt riktig" som universet vil ha det?

I 2012 var vi halvvegs i en endringsprosess, som startet i 1994. Denne prosessen, som vi alle er en del av, vekker sakte, men sikkert, minner. Vage minner, mer som følelsen av noe, en endring i tankeprosesser, en større tålmodighet med det som er annerledes, en større forståelse av at vi trenger hverandre. Det er som om hele befolkningen har vandret rundt i mørket, dunket i hverandre og kranglet fordi det hele tiden har vært noen i veien. Plutselig er det noen som tenner en fyrstikk og vi skimter de andre. Jo flere som tenner fyrstikken sin, jo mer kan vi se og vi trenger ikke dytte i hverandre lenger. Systemene faller. Diktatorer avsettes, opprør blir mer brutale, den vestlige verdens økonomi faller sammen. Forskere avsløres som kjøpt og betalt av legemiddelindustri eller annen økonomisk stormakt. På det personlige plan kommer hemmeligheter for en dag, venner, jobber, partnere forsvinner, det vi har trodd på og stolt på, oppløses på alle kanter. Jordkloden vår svarer på endringene med opprør. Vulkanutbrudd, ekstremvær, jordskjelv. NASA oppdager at vi midt inne i et felt av mørk energi, vi pepres med røntgenstråler fra et sort hull som er funnet i vår galakse, nylig kom det melding om et lysende felt ytterst av galaksen vår som de mener er et hydrogenfelt. Noen velger å se vitenskapelig på fenomenet, andre velger å se det som en spirituell endring. en oppvåkning, en vei ut av illusjonens grep.Og kanskje er det, når det kommer til stykket, bare to sider av samme sak. Vi lever fortsatt på planeten for frie valg. Vi kan velge å forholde oss til dette, benytte muligheten for vekst og utvikling og nå nye nivåer, eller la det være.Vi kan ta imot den nye energien eller vi kan fortsette i den gamle. Den nye energien vibrerer høyere. Den gamle energien vil fortsatt eksistere lenge, kanskje i ennå et par generasjoner, men den vil bli vanskeligere og vanskeligere å leve i. Vi ser allerede nå hvordan mennesker som fortsatt ønsker å leve i illusjonene en stund til, øker aggressiviteten i forhold til det spirituelle, det åndelige, det alternative.

Alle vi som lever nå og som fortsatt velger å være med, har sagt seg villig til dette på et åndelig nivå. Vi har hver vår oppgave og et godt tegn på økt frekvensnivå er aksepten og respekten for at uansett hva andre mennesker velger, hva de tror på og hvor de er i verden, er vi alle en del av en prosess og alt er som det skal være. For de av oss som ha akseptert å være med på frekvensøkningen nå, vil det oppstå endel ubehagelige konsekvenser. I økt frekvens er vår energi lettere, det er ikke lenger like enkelt å forholde seg til den fysiske kroppen. I tillegg skal alt vi bærer på av gamle ting, renses ut. Man kan oppleve svimmelhet, søvnproblemer, smerter, depresjoner, forvirring, kroppen forandrer seg, sanseinntrykk forandrer seg, forvirring, det ryddes rundt oss i den forstand at etter som din frekvens endrer seg, oppløses medmenneskelige og jobbrelaterte relasjoner.

Tilgangen til unge sjeler på jord er stengt og vi som lever nå er alle gamle sjeler som har en viktig oppgave i denne spennende tiden. Noen har sagt seg villig til å gå foran og hjelpe de som kommer etter langs den samme veien. Vi kan jobbe med prosessen eller jobbe mot, vi er uansett på vei mot samme målet. I denne prosessen skal alt som ikke gavner ditt aller beste, slippes. Det kan være en tung prosess og ikke minst skremmende og min erfaring er at flere og flere av mine klienter har god utbytte av kinesiologi for å få en bedre forståelse av hva som skjer og samtidig hjelpe til med prosessen. Vi er alle unike og veien vi har gått, er unik. Jo mer du er i balanse, jo lettere er prosessen. Jo mer du integrerer de universelle lovene, jo fortere kan du skape den tilværelsen du ønsker for deg og alle rundt deg. Om du føler dette kan være noe for deg, så ta kontakt. Om du ønsker å høre mer om disse prosessene og spesielt din egen, legger du ut på en spennende reise! 

Ring meg på tlf 97798054, eller mail: [email protected] 

0