Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Inner Whisper.com

Arendal

Inner Whisper

HVA ER KINESIOLOGI/ NEURO-TRAINING?

Kinesiologi/neuro-training er en unik metode for å oppnå indre balanse og fremgang. Verktøyet som brukes er en indikatormuskel, der responsen av muskelen viser hva som foregår i kroppen.

Så hva er det som gjør kinesiologi så unikt?

I motsetning til andre behandlingsmetoder innlemmer kinesiologi alle delene av det å være menneske. Vi tar utgangspunkt i den tematikken som er aktuell og finner informasjon fra den fysiske kroppen, hvilke tankemønstre, forståelser og ikke minst trosystemer og misforståelser som påvirker situasjonen, hvilke følelser som er involvert, hvordan dette påvirker livskraften og energien i kroppen, vi sjekker frykter, gunstige og ugunstige vaner, genetiske påvirkninger, samt hvordan familie, samfunn og naturlover påvirker. 

Dette gir et unikt bilde av hvorfor livet ditt er som det er, akkurat nå. Det gir også informasjon om hvordan dine tidligere erfaringer påvirker din helse på godt og vondt og hva du trenger for å få det bedre. 

Åse Ottersen sagt på Jan 21, 2014 0:50 AM

Hei. Kari. Kjempespennende hva dere gjør med denne siden. Kunne du tenke deg å arranger ukesopphold her i Assisi i Italia sammen med meg? Jeg har hatt en ide om å lage et prosjekt. Dere alle jobber med sin "Life-Story" utfra de spesielle hendelsene som har formet deres liv også deres "familiehistorie". Veldig spennende å se ting i perspektiv til metaforer og våre indre samtaler. Jeg jobber med kvantemedisinapparatet SCIO og det er bygget på samme prinsipper som kinesologien. Kommer opp kjempespennende ting. Jeg kan for eksempel stimulere med en følelse og kjenne hvor og hvordan den sitter i kroppen og ved Bio.Feedback og mentalt nøytralisere den. Vi kan også teste celle hukommelse og traumer gjennom hele livet også i mors mage . Men tror det er viktig med . muligheten for snakke om det og tolke det, og gjenkjenne de samme livsopplevelsene hos andre. Det kan være tungt å gjenoppleve sterke minner alene. En uke med selvutvikling, meditasjon, visualisering, sunn mat, turer ute i fjellene her, behandlinger, samtaler og egen refleksjon. Det finnes også en norsk kvinne som har restaurert et kloster i nærheten hvor man kan arrangere egne kurs og hun sørger for overnatting mat og alt det praktiske. Det er en psykoterapeut dr. Silvia Hartmann som har skapt noe liknende med mange gode praktiske øvelser. http://silviahartmann.com/Project-Sanctuary.php Hun har også utviklet og skrevet en bok om Eventpsychology http://silviahartmann.com/events-psychology.php og videreutviklet EFT til Emotional Transfomation EmoTrance for å fjerne negative følelser som er lagret i kroppen som energier. Hva gjør du for å fjerne frykten? Er det nok at den blir bevisst og snakke om det? Klem fra Åse

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.

* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.

0