Inner Whisper - Kinesiologi
Inner Whisper - transformasjon og muligheter
 HVA ER KINESIOLOGI/ NEURO-TRAINING?

Kinesiologi/neuro-training er en unik metode for å oppnå indre balanse og fremgang. Verktøyet som brukes er en indikatormuskel, der responsen av muskelen viser hva som foregår i kroppen.

Så hva er det som gjør kinesiologi så unikt?

I motsetning til andre behandlingsmetoder innlemmer kinesiologi alle delene av det å være menneske. Vi tar utgangspunkt i den tematikken som er aktuell og finner informasjon fra den fysiske kroppen, hvilke tankemønstre, forståelser og ikke minst trosystemer og misforståelser som påvirker situasjonen, hvilke følelser som er involvert, hvordan dette påvirker livskraften og energien i kroppen, vi sjekker frykter, gunstige og ugunstige vaner, genetiske påvirkninger, samt hvordan familie, samfunn og naturlover påvirker. 

Dette gir et unikt bilde av hvorfor livet ditt er som det er, akkurat nå. Det gir også informasjon om hvordan dine tidligere erfaringer påvirker din helse på godt og vondt og hva du trenger for å få det bedre. 

 
 
Navnet ditt:
Email-adressen din *:
Skriv inn beskjeden din:
 
* En gyldig email-adresse er påkrevd for å kunne sende beskjeder. Email-adressen din vil ikke bli publisert og kan heller ikke sees av andre.

Website Builder drives av  Vistaprint