Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Inner Whisper.com

Arendal

Inner Whisper

SELVUTVIKLING OG HØYERE BEVISSTHET VED HJELP AV DET UNDERBEVISSTE SPRÅK.

Alt vi er bevisst på og tror er sant om våre muligheter og begrensinger er virkelige fordi vi har lært at de er det. 

Våre tanker og forståelser er våre største hinder fordi de er så automatiserte, de er så aksepterte og ofte anerkjente av de som betyr mye for oss, at tanken på at de kan være basert på feil informasjon er nesten umulig å ta inn over seg.

Vårt ubevisste sinn er en helt annen verden. Nettopp fordi det er ubevisst, tenker de fleste sjelden over at det er en del av oss. Faktisk i en så stor grad at 97-99 % av alle dine handlinger, tanker og reaksjoner er basert på inforamasjone fra din underbevissthet.

Det finnes heldigvis mange fakta vi kan finne om vårt ubevisste sinn om vi søker og et fenomen som skaper grå hår i hodet på forskere er hvordan vår ubevissthet eksisterer i fremtiden i den forstand at så fort du får en intensjon, er en del av din ubevisste sinn allerede ved målet.

Det er her Tarot-kort kommer inn som en ressurs. Uansett hva man bevisst forstår og ser i egen situasjon, vil det i løpet av timen med legg og samtale, dukke opp potensialer og ressurser man kan være ubevisst på. Sammenhenger man kan kjenne igjen, men ikke helt ser betydningen av kan også være viktige pekepinner på veien videre.

Jeg pressiserer at jeg aldri legger tarotkort for å tyde fremtiden. Uansett hva som kommer frem i kortene, er det et resultat av dine valg akkurat nå. Du kan når som helst endre dine valg og dermed endre potensialet for å nå målet ditt. 

Livet skapes gjennom valg. Jo mer bevisst du er på hva som styrer dine valg og hva som hindrer deg i å nå målet du har satt deg, jo større er muigheten for å gjøre valg som løfter deg frem i livet.

0