Hva du ikke vet at du ikke vet.
Inner Whisper - transformasjon og muligheter
Min blogg

Hva du ikke vet at du ikke vet.
KARI
 
Guy, det er en ting du snakker om, som jeg gjerne vil du skal forklare. Du snakker om hva vi ikke vet at vi ikke vet!
 
Hva mener du med det?
 
Jeg vet at når vi snakker om PowaForce, så snakker vi om dette. Og jeg vet at det spiller en viktig rolle i måten vi mennesker handler på. Vi har så lett for å si: “Å, vi er bare mennesker. Hva kan du forvente…?”
Dette trossystemet holder oss nede. Det holder oss tilbake fra å innse hvilket potensiale vi har, hvem vi virkelig er og hva vi er i stand til å oppnå.
 
Som jeg kjenner deg, ser jeg frem til å høre svaret ditt!
 
 
GUY.
 
Takk for at du minner meg på dette, Kari. Forståelsen av dette er kritisk for å oppnå den overfloden og lykken vi alle strever for å oppnå.
 
Hva du vet har fått deg dit du er i dag. Men, der du ønsker å være ligger i det du ikke vet at du ikke vet!
 
Forvirret?
 
Tillat meg å utvide denne påstanden litt.
Alt du har lært i livet, fra foreldre, lærere, søsken, venner og personlige erfaringer, utgjør hva du vet. Det er all kunnskapen du har samlet gjennom videregående og høyere utdanning, alle bøkene du har lest og alt du har lært fra surfing på nettet. Det finnes et mellomliggende stadie her, (det du vet du ikke vet.) som omfatter ytterligere ressurser til kunnskap - den informasjonen andre har, eller den du ikke har men vet hvordan du skal finne.
Du vet for eksempel ikke hvordan du skal fly et fly, men du vet hvor du kan skaffe deg de nødvendige hjelpemidler og øvelser for å lære det….
 
De fleste av oss tror vi har alle svarene og at vi vet så mye, men overfloden fortsetter å glippe fra oss. Det er fordi vi er trygge i det vi vet. Vi bruker våre tidligere erfaringer til å styre oss mot våre drømmer, og den samme fortiden blir vår krykke. Vi aksepterer vårt lodd i livet som en gjennomsnittelig  Kari og Ola Nordmann. Og allikevel: Ingen av oss vil se på oss selv som gjennomsnittelig, vil vi vel? Nei! For vi er ikke det! Vi er alle unike og vi har alle en unik erfaring av hva livet er!
 
Dette bringer meg til den andre delen av utsagnet “Hvor du ønsker å være ligger i det du ikke vet at du ikke vet” Med andre ord, for å ta steget fra knapphet (der du alltid blir ventende på mer), til overflod, trenger du å søke i det som ikke eksisterer for deg nå. Og fordi du har en unik erfaring av livet, kan du ikke se på andres tidligere erfaringer… Ingen av dem vil tjene formålet ditt.
 
Jeg vil bruke et bilde for å gi et perspektiv på hvor viktig denne forskjellen er.  
Hvis alt du vet, får plass i et sandkorn og alt du vet du ikke vet kan samles i, la oss si, en håndfull av sand, da kan alt du ikke vet at du ikke vet sammelignes med hvert sandkorn på hver strand og i hver ørken over hele kloden.
Så, vil du heller sitte med ditt lille sandkorn av kunnskap eller kan du se deg selv ta en tur for å se hva som er på den andre siden av sandynen?
 
Hvis vi hele tiden (og bevisst) er åpne for at vi er uvitende, hvis vi ustoppelig søker ny lærdom, og hvis vi er påpasselig med å observere vår måte å være på, vil vi begynne å tiltrekke oss mer og mer av det vi ønsker.
 
Jeg lurer på om dette er forståelig for deg eller om jeg trenger å legge til mer for å klargjøre ytterligere.
 
KARI
 
Det er klart og det er uklart. Fortsatt er den en haug med ord….For hvordan kan vi vite hvor vi skal se hvis vi ikke vet at vi ikke vet?
 
Hvis jeg er ulykkelig over noe i livet mitt, f eks mine forhold, så ender jeg allikevel, på en eller annen merkelig måte, alltid I samme type forhold igjen og igjen, uansett hvor fast bestemt jeg er på å ikke ende der. Jeg forstår at jeg har gjort noen valg av gammel vane fordi det er det jeg har erfart tidligere, det er noe jeg vet hvordan jeg skal takle. Jeg trenger ikke nødvendigvis like det, men jeg vet hvordan jeg skal forholde meg til det.
 
Så neste steg er å fnne ut hvordan jeg skal forandre det. Og det er nå alle disse ordene viser seg… Det høres så enkelt ut… Bare gå til det du ikke vet at du ikke vet, der ligger svaret…
 
Hvor finner jeg det? Leser jeg bøker? Lytter jeg til mennesker som er mer intellektuelle enn meg? Som har oppnådd mer i livet enn meg?
Hvor leter jeg?
 
Ja takk, jeg vil veldig gjerne få mer oppklaring på dette.
 
 
GUY.
 
Ja, vi har en tendens til å la det høres så enkelt ut, når det ikke er det.- og egentlig, faktisk er det veldig enkelt… Nå er du enda mer forvirret!
 
Det er omtrent som dette: Husker du de holografillustrasjonene som var så populære for en ti års tid siden- der du måtte glemme at det var et flatt ark full av kruseduller og fokuserer på et sted bak papiret? Plutselig dukket det opp et bilde og du så en dinosaur eller en fisk eller noe, I 3D? Og, så fort du hadde forstått hvordan det skulle gjøres, var det så enkelt å gjøre det, igjen og igjen?   
 
Det er akkurat det samme når du strekker deg mot det du ikke vet at du ikke vet, Du trenger bare å forandre perspektiv og glemme hva hjernen din prøver å fortelle deg ut fra hva du vet…
 
Jeg vil bruke en personlig erfaring her, som du og jeg opplevde nettopp. Som fullstendig forandret mitt perspektiv og førte meg inn i et helt nytt rike av tanker som aldri har eksistert for meg tidligere.
 
Jeg våknet en morgen og oppdaget at tåen ved siden av stortåa var så akutt smertefull at jeg ikke var i stand til å gå.. Smerten var sentrert rundt tåens rot og spredde seg gradvis utover, så foten min ble hoven og hissig. Jeg hadde absoluttt ingen anelse om hva dette kunne være..
 
Så, naturligvis, prøvde jeg å analysere dette i forhold til det jeg vet… Jeg kan ikke huske at jeg har spent borti noe, eller spent tåa i sengen- jeg mener, jeg hadde garantert husket det. “Vel, jeg antar jeg rett og slett fikk krampe mens jeg sov..” Slike tanker og antakelser surret rundt i hodet mitt, men sikkert som nøtta, smerten forsvant ikke! 
 
Vanligvis, når slikt skjer, kunne jeg dradd til legen (hmmm, hvis jeg bare hadde vært i stand til å kjøre, noe som ikke var etn mulighet)  som ville plassert meg på en stol, fått meg til å fortelle hva jeg trodde dette kom av, krevd meg for en formue for fem minutter og gitt meg noe anti- inflammsjons medisin.
 
Jeg valgte ikke den løsningen,men jeg valgte å fortelle det til deg, Kari- Reiki Mester og Kinesiolog (så flott for meg!) Jeg vil gjerne du forklarer hvordan du hjalp meg, Kari, men kortversjonen er at den tredje dagen våknet jeg smertefri- som om det aldri hadde vært der og fått meg til å gneldre og skjære grimaser og halte rundt i to fulle dager.
Og forresten, her er enda en overraskelse- Kari er i Norge og jeg er i Sør Afrika, rundt 10 ooo kilometer borte. Og toppen av kaka- Kari jobbet med meg via Whatsapp messenger!!!
 
Poenget jeg ønsker å få frem her, er at jeg tillot meg selv til å flyte inn i en dimensjon og et område jeg aldri hadde opplevd før og fulgte Karis intrukser (som var veldig enkle).
“Gi slipp for å slippe til,” er et av mine motto og i dette scenarioet gav jeg rett og slett slipp på det jeg visste (jeg hadde brukt opp alle forklaringene som kom fra det jeg allerede visste) og ga tillatelse til å fylles opp av en ny energi. Ved å gi slipp skapte jeg en åpning/portal for Kari så hun kunne gjøre sin “magi” og fjerne smerten. Men viktigst av alt så gav hun meg et perspektiv på at smerten var en metafor for noe annet i mitt ubevisste som var skyld i blokkeringen av energi…. Så fort vi hadde jobbet på oppløsningen av blokkeringen forsvant smerten…
 
Alt jeg trengte å gjøre var å bevisst akseptere at jeg ikke vet, at jeg var uvitende i et felt Kari er ekspert i! Så jeg plukket opp et “sandkorn” her sammen med en kraftfull påminnelse om at jeg alltid skal være åpen for ny lærdom. Og her ligger det jeg ikke vet at jeg ikke vet.
 
Så ,hvis du kjemper med vanskeligheter du tydeligvis ikke har svar eller løsning på, pust dypt inn og gi slipp på alt du vet.. For svaret, eller løsningen, kommer alltid fra en kilde av ny lærdom  du ikke forventet.
 
Kanskje du vil kaste mer lys over din side av denne opplevelsen, Kari?
 
 
KARI.
 
Vel, Guy, dette er et perfekt eksempel på hva jeg tenker som Hva vi ikke vet at vi ikke vet!
 
Alle ordene er begrenset av vår evne til å forstå hva som blir sagt. Selvfølgelig kan vi både høre og forstå, I det minste så lenge det er på vårt eget språk,.. Men igjen, vi forsår bare så lenge det handler om ting vi allerede vet eller vet vi ikke vet men er i stand til å finne ut av. Om vi ikke er Tranformerende coach som deg…
 
Så hva skjer når en smertefull, hoven fot blir bra igjen I løpet av et par dager, når jeg jobber I Norge og du bare tar i mot i Sør Afrika…?
 
Egentlig ikke mer enn at flyten av energi gjør den jobben energi gjør. Det er vår intensjon som er triggeren og i dette tilfelle, din evne til å ganske enkelt la det du ikke visste at du ikke visste, jobbe for ditt høyeste beste.
 
Som mennesker er vi så mye mer enn vi er bevisst på! Vi har denne kroppen og vi har en tendens til å tro at vår biologiske form er “meg”. Og denne “meg” vet alt. Vi kan til og med godta at vi har arvet masse fra våre forfedre som også påvirker oss. Men… Jeg har sagt det før og jeg kommer til å gjenta det til det er en vanlig sannhet for alle:
 
Vi skaper vårt liv gjennom våre tanker og følelser som skaper våre ord og handlinger.
 
Så, det som skjer i vårt ubevisste sinn, er ikke kjent for hjernen. Eller for å bruke ditt bilde: Hjernen har ingen anelse om at den er forbundet med alle strender og ørkener i hele verden. Den ganske enklet fortsetter med de vanene den har lagt seg til og tillater at det den kan forstå, er sant, resten eksisterer ikke.
 
Før du møter frykt og bekymringer… Da begynner hjernen din virkelig å jobbe! Og gjør alt for å holde deg tilbake fra emosjonell smerte og sorg, frykt og bekymringer. Hvis ikke noe annet kan stoppe deg, la oss skape en virkelig smerte. En smerte akkurat så intens at det holder deg borte fra hva det nå var du gjorde for å utfordre disse følelsene.
 
Vi er så kraftfulle, Guy. Som mennesker har vi fri vilje og vi er i stand til å gjøre akkurat hva vi ønsker. Og… alt vi gjør har konsekvenser.
Så i ditt tilfelle,  valgte du å jobbe med det du ikke visste at du ikke visste og voila!!!
Nå vet du!! Nå vet hjernen din det også!
 
Så neste gang du toucher hva det nå var som gav deg denne smertefulle foten, vil hjernen din vite nøyaktig hva den skal gjøre med det. Det har blitt en del av det du vet, eller ihvertfall det du vet du ikke vet, men kan finne ut av.
 
Og det er derfor PowaForce Forum er en slik fantastisk mulighet til å nå ut til alle menneskene der ute som ønsker å forandre livet sitt, men ikke forstår hvordan. Det er det samme prinsippet .. Hjernen har ingen anelse om hva som foregår, den bare fortsetter som den gjør for å sørge for at du overlever.
Hva du opplever er mangel på selvverdi, mangel på motivasjon, følelsen av å mangle kontroll med det som skjer i livet… For hjernen bryr seg ikke om du er i stand til å få jobben din gjort… Om du er i stand til å konsentrere deg om hva det nå er du holder på med…
 
Men så fort du åpner deg for det du ikke vet at du ikke vet, vet hjernen din nøyaktig hvordan den skal forholde seg til det. Akkurat som vi gjorde med kinesiologi.
 
Så det det handler om, er å gi hjernen din en sjanse!
 
 
GUY
 
Tusen takk, Kari – du får det til å virke så mye enklere! Og allikevel, alt dette hører hjemme i, som du helt riktig pekte på, i det jeg ikke vet at jeg ikke vet. Fordi jeg selvfølgelig ikke har den rikdommen av kunnskap du har innen sette spesielle domenet… Vel, det er ok, så lenge jeg er åpen for å akseptere min uvitenhet og har tillit til din ekspertise som kinesiolog! Dette er en selvfølge.
 
Det er viktig å nevne her at selv om det vi snakker om kan virke fornuftig for mange mennesker, er det ikke det samme som å si at gjennomføringen  er like rett frem…. Som jeg nevnte i eksempelet med bilkjøring i vår forrige samtale, å bare lese om det vil ikke nødvendigvis utstyre deg med verktøyet du trenger eller opplevelsen av å gjenkjenne det du ikke vet at du ikke vet (selv om du ser rett på det).
 

Du trenger å trene deg selv erfaringsmessig til å bli en dyktigere observatør. Å få ballen til å rulle med PowaForce Forum – som du var så snill å henvise til – er en ideell måte å bli kjent med disse nye forskjellene og til å delta i dyktghet gjennom observasjon. Så snart du har skapt et skifte i måten du ser og aksepterer verden på, vil mange nye muligheter og sjanser åpne seg.  
0 Kommentarer på Hva du ikke vet at du ikke vet.:

Kommentarer RSS

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
RSS

Siste innlegg

DIN KROPP, DIN HELSE
SINNETS MAKT OVER KROPPEN.
DET HVITE RASERIET.
En ny tid er i emning.
OG MED SMÅ STEG FORANDRER VI VERDEN...

Kategorier

A Tribute
En ny tid
Mind over matter, sinnets makt over kroppen
Our unconcious world/ Vår ubevisste verden
Vår ubevisste verden/ Our unconcious world
drevet av

Website Builder drives av  Vistaprint