En ny tid er i emning.
Inner Whisper - transformasjon og muligheter
Min blogg

En ny tid er i emning.

 
 
Vi står i en vanvittig spennende tid. En tid med store forandringer der så veldig mange mennesker har kommet så veldig langt i henhold til sin egen utvikling og i forståelse av andre mennesker. Samtidig er det uendelig mange mennesker som ikke har, som lever i en barbarisk forståelse av verden.

Jeg leste i dag morges angående USA’s sikkerhetssjef, Steve Bannon, som uttaler at han elsker å være på den mørke siden. Media og liberale mennesker forstår ikke makt og mørke og mørke er makt, sier han...


Han hylles av Ku Klux Klan og innrømmer at han trives best i mørket.
Steve Bannon er Donald Trumps viktigste rådgiver.

Denne saken handler om:
·          USA
·          Donald Trump

– Mørket er en god ting. Dick Cheney. Darth Vader. Satan. Det er det som er makt. Det er en fordel for oss når de liberale og media er blinde for hvem vi er og hva vi gjør, sier Bannon til Hollywood Reporter.
 
 
Er det ikke fantastisk? Han sier rett ut hva det hele dreier seg om! Poenget han misser i dette er at verden har kommet så mye lenger. Mørket har bare makt så lenge det forblir mørkt. I mørket kan man skremme, lure og bedra, manipulere, skape konflikter og bygge opp hat. Man kan plante ideer i mennesker som ikke ennå har sett spillet og de vil gladelig spille spillet for den mørke mesteren, i visshet om at de gjør det for å beskytte menneskeheten.  

Det er faktisk sånn at de fleste mennesker er følgere og ikke egentlig så onde i seg selv, de klarer bare ikke å se hvordan de blir manipulert av de mørke kreftene.

Men mørket kan ikke overleve lyset. Den eneste måten mennesker som USA’s sikkerhetsrådgiver kan fortsette sitt spill, er ved å overbevise verden om at visse grupper er farlige og sette mennesker opp mot hverandre. 
Den eneste måten terrorister kan fortsette sitt spill er å overbevise sine tilhengere om at verden er urettferdig og det skyldes visse grupper mennesker. Den eneste måten religiøse fanatikere kan fortsette sitt spill er å overbevise mennesker om at Gud har menneskelige egenskaper, han hater og forakter, han splitter og dømmer. Og at noen må ta på seg oppgaven med å sette dette ut i livet på jord, siden Guden deres ikke helt klarer å få det til, Den  eneste måten de kan fortsette på denne måten er at følgerne deres lar seg manipulere, tror på dem og fortsetter å holde seg i mørket. Og ikke minst – fortsetter å overbevise andre følgere om faren.

Da kan mesteren som sitter bak og holder trådene, lene seg tilbake, ta en god konjakk, tenne en sigar og smile tilfreds mens han hever glasset og skåler til verden. Godt jobbet!!Vi ser denne kampen mellom mørke og lys på sosiale medier hele tiden. Det bare øker og øker i omfang. Vi ser det i nyhetene, der fokus holdes på det mesterne vil at mennesker som lever i mørket,  skal se - nemlig alt som kan støtte opp om farene vi har rundt oss - og vi ser det i vårt personlige liv. Det er lenge siden jeg har opplevd å være i sosiale sammenhenger der det ikke har blitt snakk om ‘flyktninger og annet dritt’, som en sa for ikke så lenge siden? Det er den store snakkisen for tiden, den man stort sett alltid finner noen som er enige og hjelper til med å understreke utsagnet. 

Men om man ser og hører nøyere etter har reaksjonene endret seg noe.

For følgere er sånn, de følger siste taler som snakker om det massene er opptatt av. På et eller annet tidspunkt i prosessen skjer det en endring, man må velge om man vil ta et standpunkt.  Noen vil ende opp som spillebrikker i mesterens spill og gjøre det de kan for å spre frykten mens andre går lei og begynner å se seg om etter noe annet de kan følge.

De sterke reaksjonene uteblir, innlegg i sosiale medier blir forbigått i taushet, det må sterkere skyts til. Som en jeg så i går som – etter å ha lagt ut flere innlegg uten en reaksjon – skrev følgende: ‘Er de tingen som bryr seg om sine barn og barnebarn?’

Jeg har ikke sjekket, men jeg er ganske sikker på at det virket. For er det noe vi står for, så er det familien vår!
Det er da det blir så rart for meg at ikke alle som kjemper for sin famile innser at dem som setter livet på spill for å flykte til en bedre fremtid gjør det for sin familie! De bryr seg også om sine barn og barnebarn! Mange av dem er også preget av det mørke spillet, av frykten og av hatet. Det er ikke noe som tilhører enkelte raser eller religioner, det tilhører menneskeheten. 
Det tilhører mennesker som ønsker å opprettholde spillet til ledere som ser fiender overalt. Som Trump's paniske ordre om å stenge grensene for muslimer. Hva var det som hastet så veldig? Hva hadde forandret seg fra den ene dagen til det andre som gjorde faren så stor at for å beskytte USA måtte det øyeblikkelig handling til?

Det er spillet. Og han er en virkelig mester i å spille dette spillet. Slike handlinger, som skaper et bilde av en at en uovervinnelig fiende er på vei og alle forsvarsverker må settes opp for å forhindre det, i kjærlighet til det Amerikanske folket... Og hva ser vi? Familier som splittes, som bare ønsker å være sammen i en trygg del av verden.

Og – stille og rolig, fordi i et spill er det alltid vinnere – sitter noen og blir rikere og rikere, mektigere og mektigere, uten evne til å sette seg inn i livet til alle dem som kjemper deres kamp for dem. De som så blindt stoler på det som opprettholder frykt og gjør så godt de kan for å fortsette å opprettholde andre redde menneskers frykt. For det ligger i fryktens natur å overleve. Da er det ikke tid til refleksjoner og mulighet for forståelse, da gjelder det å handle, advare så mange som mulig om faren og sette opp forsvarsverkene.

Jeg er optimist. Lyset – i form av medfølelse og forståelse for andre mennesker – har kommet for langt. Og med forståelse blir det desperate spillet til mørke krefter så tydelig, på samme måte som frykten til dem som fortsatt tror på spillet.

Vi har en kollektiv bevissthet vi alle preges av, vi er som antenner som tar inn informasjonen og bruker den i eget liv. Det har ingenting med media å gjøre, dette handler om hvordan vi mennesker påvirker hverandre. Den kollektive bevisstheten endres, den aktiveres på et høyere nivå etter som vi utvikler oss, et nivå av medfølelse for alle mennesker, for alt liv. Og for å oppnå et høyere nivå av bevissthet, må man legge bort frykten og våge å se hva som egentlig foregår.

Det er derfor jeg sier at mørket allerede har tapt! Det vi ser nå er den desperate kampen for å opprettholde det vi kjenner, fiendebildet vi vet hvordan vi skal forholde oss til. Vår illusjon om at alle mennesker som ikke ser ut som, tror, tenker eller oppfører seg som oss – er fienden.

Vi kan ikke gå tilbake. Vi kan gjøre et forsøk – og mange gjør nesten desperate forsøk – men det er for sent. For mange har blitt for opplyste til at det går.

 Mørkets mestere taper makt, sakte men sikkert.

                                                                  Og verden forandrer seg. 

1 Kommentar på En ny tid er i emning.:

Kommentarer RSS
Carmela Cascarret on lørdag 15. mai 2021 12.23
https://afsgsdsdbfdshdfhdfncvngcjgfjghvghcgvv.com
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
RSS

Siste innlegg

DIN KROPP, DIN HELSE
SINNETS MAKT OVER KROPPEN.
DET HVITE RASERIET.
En ny tid er i emning.
OG MED SMÅ STEG FORANDRER VI VERDEN...

Kategorier

A Tribute
En ny tid
Mind over matter, sinnets makt over kroppen
Our unconcious world/ Vår ubevisste verden
Vår ubevisste verden/ Our unconcious world
drevet av

Website Builder drives av  Vistaprint