DIN KROPP, DIN HELSE
Inner Whisper - transformasjon og muligheter
Min blogg

DIN KROPP, DIN HELSE


I dag fikk jeg enda en bekreftelse på kroppens evne til å heles, uanset hvor dypt det sitter, gjennom en hyggelig telefonamtale fra en glad klient.

Begynner jeg sånn for å fremme kinsiologi, siden det er mitt fag? En del av meg ønsker selvfølgelig å si det, siden det er mitt redskap, men en veldig stor del av meg vet bedre; dette handler om den enkeltes evne til å helbrede seg selv! Det handler om en virkelighet bak virkeligheten, bak det vi har lært å tro på og stole på.

Dette handler også om hvorfor eksperter nekter å tro på resultatet som viser seg igjen og igjen, uansett fra hvilken vinkling det blir sjekket. Det som har vært der og har blitt undersøkt og sjekket hvert år, er borte. Mens virkeligheten fremstilles som at man ofte er et offer for sin helse, er den virkeligheten jeg opplever helt annerledes. Mens kroppen fremstilles som en mekanisk innretning satt sammen av enkeltdeler, er virkeligheten jeg opplever, at alt henger sammen med alt.
Jeg pleier å si at det kroppen har laget, kan den også reversere eller fjerne helt, rett og slet fordi kroppen er en levende, pulserende organisme og ingen statisk maskin. Og den fungerer akkurat så bra som vi tror den skal, som vi har lært at den skal, hverken mer eller mindre!

Som barn var jeg fast bestemt på å  ikke bli syk, det hadde jeg ikke tid til, livet var alt for spennende. Bortsett fra jevnlig førkjølelse, som er immunsystemets oppdateringsarena, var jeg aldri syk. Som ung voksen og gravid for første gang, var jeg fast bestemt på at jeg skulle føde uten smerte, det tok 20 min fra jeg kom til sykehuset til sønnen vr var født. Og det kun pga en liten blødning, hvis ikke jeg hadde fått den, hadde han blitt født hjemme i stua, jeg hadde ingen smerter.
Som ung mor til små barn var jeg fast bestemt på å ikke bli syk, jeg hadde ikke tid til det med mange barn. Bortsett fra en forkjølelse nå og da, var jeg aldri syk. I dag er ikke sykdomstanken en del av mitt liv, siden jeg i hele mitt liv har erfart at det er meg som bestemmer. Og når forkjlelsen kommer, gjerne med mange års mellomrom, ønsker jeg den velkommen som en del av et fantastisk system.

Jeg fikk en telefon for et par dager siden, fra en redd dame som hadde fått prøvesvar fra legen. I utgangspunktet var det ingenting galt og legen tok derfor ikke kontakt, men på forspørsel ble prøvesvarene sendt. De viste et lite utslag på en av testene, med kommentar at det sammesatte bildet viste at alt var innenfor normalen. Denne damen var fast bestemt på at hun er syk og ville gjerne vite hva hun kan gjøre for å bli frisk igjen.
Jeg har kjent henne i flere år, hun har besvær med det meste og livet er tøft. Tanken på at hun har evne til å endre livet er hetl fremmed, hun venter fortsatt på at noe skal skje.

Jeg har klienter som anser sin helsetilstand som permanent, de har ingen ønsker om å jobbe med det, alt de ønsker er å leve så godt de kan med det. Uansett hva vi jobber med og hvor mye fremgang vi har, er de overbevist om at de står på stedet hvil i forhold til sin helsetilstand. Det de rapporterer om er en bedre hverdag, der de lever greit med sin helsetilstand. Ikke før de kommer til legen for en sjekk og prøveresultatene viser endringer, blir de bevisst på hva som har skjedd.
Da forklares det alltid med behandling som endelig ga resultater, enten det er skolemedisink eller naturmedisinsk.
Jeg har ennå til gode å høre noen si at de har blitt helbredet fordi de har tatt seg selv på alvor, valgt å lytte til hva kroppen sier bak alle forsvarsmønstre og gi slipp på det som i utgangspunktet har vært roten til sympotomene.....

Jeg har klienter som er overbevist om at de for evig må leve i skyggen av sine traumatiske barndomsopplevelser. At uansett hva som skjer, vil de aldri bli ferdige med dem og de er avhengig av en terapeut for å klare hverdagen. I blant kommer de en gang i måneden for en periode, så kan de være borte en stund, for så å ta en ny serie. Men å gi slipp på fortiden er så skremmende at den tvilholdes på, fordi hvis grepet slipper, må vedkommende ta fullt ansvar for sitt liv. Det kan være utrolig skremmende for noen.

Jeg har klienter som er fast bestemt på at tiden er inne til å bli kvitt helseutfordringer, de har kommet til et punkt der de ikke lenger vil være et offer for kroppens symptomer. Noen ganger ser de hvor de henger fast, men de vet ikke helt hva de skal gjøre med det, andre ganger ikke, de vet bare med seg selv at de vil ut av det. Disse menneskene gjør vanvittige fremskritt i løpet av kort tid.

Og igjen – når jeg påpeker at den eneste grunnen til at de har kommet så langt, er at de har tatt seg selv på alvor, valgt å konfrontere forsvarsmønstre og hente opp egne potensialer for balanse – legges æren for bedringen på behandleren.

Som behandler er det selvfølgelig smigrende, det tilfredsstiller egoet og man kan sveve rundt i troen på at man klarer det utrolige. Men sannheten er at ingen kan påføre andre god helse, enten det er fysisk, mentalt eller emosjonelt, enhver må gjøre jobben selv. Det gjør behandleren til et redskap som kanksje hjelper klienten til å bli bevisst på og endre mønstre som holder den enkelte fast i begrensinger, men den virkelige eksperten er klienten selv. Valg av behandler avhenger av hvilket resultat man ønsker og tror man har mulighet til.

Uansett hva man tror på og hvilken overbevisning man har, kroppen responderer. Den lever, regulerer, balanserer, henter ressurser og potensialer når det trengs. Våre sanser tar inn våre omgivelser fra før vi er født og til vårt siste åndedrag, vi er bevisst på ekstremt lite av det og det lille vi er bevisst på, gir oss trossystemer som kroppen responderer på og manifesterer.

Vår evne til å ha en blomstrende, energisk og vital helse fra barndom til langt oppi alderdommen, avhenger av hva vi er innstilt på, på et dypere, ubevisst plan, på lik linje med alt annet i livet vårt.

Så...handler dette om kinesiologi?

Ikke mer enn om andre behandlingsmetoder man har tillit til. 
Det eneste jeg vet er at mine erfaringer handler om min jobb som kinesiolog og at jeg er fasinert av hvor dypt man kan komme og hente opp informasjon.Etter alle disse årene har det har gitt meg overbevisningen om at skal man endre noe i livet må man først bli bevisst på hvorfor akkurat den forsvarmekanismen er der, hva som ligger bak. Og hvordan kroppen responderer hos den enkelte.

Igjen, kroppen er en levende, unik, idividuell organisme, ingen maskin. Den er fyllt med livskraft og er et fantastisk infløkt system som helt og holdent har som oppgave å holde deg i live. Uten å ta ansvar for egne, begrensende overbevisninger fungerer den uten styring og lever livet for deg.

Når du tar ansvar for egne begrensende overbevisninger, er det du som har styringen og lever livet. Og ansvaret.


1 Kommentar på DIN KROPP, DIN HELSE:

Kommentarer RSS
Kali Urbina on mandag 26. april 2021 08.47
https://afsgsdsdbfdshdfhdfncvngcjgfjghvghcgvv.com
Svar på kommentar

Legg til kommentar

Navn:
E-postadresse: (Obligatorisk)
Hjemmeside:
Kommentar:
Gjør teksten større, fet, kursivert og mye mer med HTML-kode. Vi viser deg hvordan.
Post Comment
RSS

Siste innlegg

DIN KROPP, DIN HELSE
SINNETS MAKT OVER KROPPEN.
DET HVITE RASERIET.
En ny tid er i emning.
OG MED SMÅ STEG FORANDRER VI VERDEN...

Kategorier

A Tribute
En ny tid
Mind over matter, sinnets makt over kroppen
Our unconcious world/ Vår ubevisste verden
Vår ubevisste verden/ Our unconcious world
drevet av

Website Builder drives av  Vistaprint