Min blogg
Inner Whisper - transformasjon og muligheter
Min blogg

En ny tid

DET HVITE RASERIET.

 

 
Jeg har tilbrakt en litt grå søndag formiddag med å lese VG, om islamfobikere og høyreekstremister, som, fulle av frykt, vier livet sitt til å kjempe en innbitt kamp med hat som våpen.

Det som slår meg, det som alltid slår meg når jeg leser og hører om dette temaet, er hvor fraværende logikken er.
Jeg pleier å si at frykt er en snylter som trenger en hjerne for å kunne leve. Og for å overleve og vokse, trenger frykten at det skapes illusjoner, tro som kan vokse seg større og større.

En ny tid er i emning.

 
 
Vi står i en vanvittig spennende tid. En tid med store forandringer der så veldig mange mennesker har kommet så veldig langt i henhold til sin egen utvikling og i forståelse av andre mennesker. Samtidig er det uendelig mange mennesker som ikke har, som lever i en barbarisk forståelse av verden.

Jeg leste i dag morges angående USA’s sikkerhetssjef, Steve Bannon, som uttaler at han elsker å være på den mørke siden. Media og liberale mennesker forstår ikke makt og mørke og mørke er makt, sier han.
RSS

Siste innlegg

DIN KROPP, DIN HELSE
SINNETS MAKT OVER KROPPEN.
DET HVITE RASERIET.
En ny tid er i emning.
OG MED SMÅ STEG FORANDRER VI VERDEN...

Kategorier

A Tribute
En ny tid
Mind over matter, sinnets makt over kroppen
Our unconcious world/ Vår ubevisste verden
Vår ubevisste verden/ Our unconcious world
drevet av

Website Builder drives av  Vistaprint