Min blogg
Inner Whisper - transformasjon og muligheter
Min blogg

Mind over matter, sinnets makt over kroppen

DIN KROPP, DIN HELSE


I dag fikk jeg enda en bekreftelse på kroppens evne til å heles, uanset hvor dypt det sitter, gjennom en hyggelig telefonamtale fra en glad klient.

Begynner jeg sånn for å fremme kinsiologi, siden det er mitt fag? En del av meg ønsker selvfølgelig å si det, siden det er mitt redskap, men en veldig stor del av meg vet bedre; dette handler om den enkeltes evne til å helbrede seg selv! Det handler om en virkelighet bak virkeligheten, bak det vi har lært å tro på og stole på.
RSS

Siste innlegg

DIN KROPP, DIN HELSE
SINNETS MAKT OVER KROPPEN.
DET HVITE RASERIET.
En ny tid er i emning.
OG MED SMÅ STEG FORANDRER VI VERDEN...

Kategorier

A Tribute
En ny tid
Mind over matter, sinnets makt over kroppen
Our unconcious world/ Vår ubevisste verden
Vår ubevisste verden/ Our unconcious world
drevet av

Website Builder drives av  Vistaprint