Min blogg
Inner Whisper - transformasjon og muligheter
Min blogg

Vår ubevisste verden/ Our unconcious world

SINNETS MAKT OVER KROPPEN.


Vi har hørt det før... Tenk deg slank... Tenk deg frisk...Mange har nok også prøvd for en periode å endre tankegangen, visualisere seg selv slank og frisk, full av energi. Uten at resultatet har vært noe å skryte av.
Tenk positivt, sier vi. Det finnes skalaer med poengsum for hvor stor sannsynligheten for at vi blir syke av stress i forskjellige situasjoner er, som en skilsmisse gir så mange minuspoeng, mister du jobben og må flytte i tillegg blir det enda mer osv.

OG MED SMÅ STEG FORANDRER VI VERDEN...

 Essensen i mitt daglige jobb som kinesiolog er energi og og hvordan vår persepsjon, vår oppfatning av livet, skaper fokus som materialiserer seg i vår helse og i vår hverdag. Jeg bruker bevisst min forståelse av dette i mitt arbeid, men når jeg skal prøve å forklare for den som ikke har den samme forståelse av ordene man bruker, ender man fort opp med at vedkommende egentlig ikke skjønner hva man snakker om. Så jeg velger å bruke enkle ord og uttrykk, som at energi er som ringer i et vann og tankene, ordene og handlingene er stenen som skaper ringene.

Samtale 14. Illusjoner

 
 
GUY
Hvor ofte blir ikke vi skuffet i livet, over mennesker eller forhold, når ting rett og slett ikke går som vi forventer? Hva er det som gjør at mennesker aldri ser ut til å være sånn som vi ønsker de skal være og på den andre siden, hvorfor forventer andre at vi skal være på en spesiell måte? Det er alltid så mye spenninger og stress når det gjelder disse tingene, er det ikke?
Så hvordan har disse dramaene i livene våre, oppstått?

Dypere ned i Visjoner

 
 SAMTALE 13: DYPERE NED I VISJONER
 
 
KARI
 
Sist uke snakket vi om hvor viktig det er å skape visjoner og hvordan det virker. Denne uken har jeg lyst til å dykke dypere ned I dette temaet. Det er virkelig et viktig et, faktisk er det så viktig at uten å vite dette, I disse tider, ikke være bevisst på det, er som å bygge en skyskraper I blinde eller krysse Stillehavet uten ror.
 
Hvorfor? Fordi vi lever I en tid med store endringer, hvor informasjon krysser jordkloden raskere enn det noen gang har vært muligheter før!

Samtale 12, Visjon

GUY
 
Vel, Kari, vi er i starten av 2014 og tradisjonelt er dette tiden da vi lager nyttårsløfter.. Hvorfor vi venter til midnatt 31 desember med å ta disse beslutningene – denne omvendingen til en ny side – forundrer meg… Vi skulle skape nye beslutninger konstant, hele året.
 
Jeg har ikke laget et eneste Nyttårs-løfte, noe jeg valgte å avstå fra en lenge siden, nettopp fordi jeg er hvor jeg ønsker å være.   Ikke desto mindre, jeg tror det er passende i denne første uken af 2014 – og især i lyset af den reisen, du og jeg har begynt på sammen, Kari — å diskutere betydningen av å utvikle Vision.

Samtale 11. PowaForce ForumKARI

Sist uke, Guy, handlet samtalen vår om den kollektive bevisstheten i forretningslivet. Vi har dekket mange felt i forhold til menneskers liv og alt vi har snakket om er det virkelige mennesket, gjemt bak en vegg av illusjoner. Og når vi tror at disse illusjonene er sannheten, finnes det ingen ekte svar på våre problemer.
 For hvordan kan det finnes svar på noe som ikke finnes i utgangspunktet?

Vi har snakket om våre ubevisste vaner, hvordan vi går rundt i sirkler og bare repeterer det vi en gang lærte, vi har gitt noen enkle redskap man kan bruke for å gjøre forandringer og vi har ofte sagt at for virkelig å få til endringer, trenger de fleste av oss hjelp.

Manglende fullførelse i egen utvikling

.
 
KARI:
 
En ting er sikkert, Guy, jeg må være verdens mest heldige person, som har den jobben jeg Hver eneste dag får jeg lov til å følge mennesker på veien mot Opplysning. Det som forundrer meg, hver eneste dag, er hvilke eventyr vi alle er, og hvilket enormt potensiale vi alle har.
 
De fleste av mine klienter kommer til meg fordi de sliter i livet. Ofte har det vært vært slitsomt en tid, kanskje i år. De har alle slags symptomer og de har ofte vært i helsesystemet over lang tid.

Manglende Fullførelse

MANGLENDE FULLFØRELSE.
 
GUY
 
Da vi snakket om begrensinger i vår forrige samtale, Kari, kom jeg til å tenke på denne “kreftsvulsten” som jeg kaller Manglende Fullførelse. Jeg referer til det som en kreftsvulst, fordi det starter med en eller to tilsynelatende ubetydelige ting, men som over tid manifisterer seg til å bli et stort problem i våre liv. Og hvis du er som meg – en utsetter – er det spesielt problematisk
 
Så, hva snakker jeg om? Jeg skal gi deg et eksempel for å oppklare… Jeg vet ikke hvordan det er i Norge, Kari, men her i sub-tropiske Sør Afrika er det veldig fruktbart og gresset gror fort om sommeren.

Praktisk bruk av Energi

 
 
PRAKTISK BRUK AV ENERGI.
 
KARI
 
Forrige uke handlet samtalen vår om livsenergien og hvordan alt er, av denne energien. Denne uken har jeg lyst til å dykke dypere ned I hvordan vi kan bruke denne energien i det praktiske hverdagslivet.
 
Når jeg jobber med klienter, er det denne energien jeg jobber med. Mine klienter har alle slags utfordringer og til og med når de kommer med et fysisk problem, la oss si allergi eller fordøyelsesproblemer, er det alltid en masse som foregår i det ubevisste, som holder energien på en lavere frekvens.

Energi

 
GUY
 
Et emne som jeg er velig interessert i, er Energi – spesielt i forhold til hvordan det påvirker vår Væremåte ( som nevnt i vår forrige samtale)
 
 
 
Min erfaring med anvendelsen av energi, stammer fra min bakgrunn innen kampsport, hvor energi (Ki) brukes fokuseres og sendes ut mot motstanderen. Kiai, rop, er et av mange sånne eksempler, hvor man sender ut vokal energi for enten å forskrekke eller forvirre motstanderen. Kiai brukes også til å bygge opp indre energi(mot, om du vil) som øker fokus på det man vil løse… Med et sverd som en forlengelse av kroppen, er Ki av største viktighet for å utføre et presisjonskutt.
RSS

Siste innlegg

DIN KROPP, DIN HELSE
SINNETS MAKT OVER KROPPEN.
DET HVITE RASERIET.
En ny tid er i emning.
OG MED SMÅ STEG FORANDRER VI VERDEN...

Kategorier

A Tribute
En ny tid
Mind over matter, sinnets makt over kroppen
Our unconcious world/ Vår ubevisste verden
Vår ubevisste verden/ Our unconcious world
drevet av

Website Builder drives av  Vistaprint